Välkommen till Trädgårdsyra hos Börjessons ATV!

Välkommen till Trädgårdsyra hos Börjessons ATV!

 

När våren nalkas och trädgården återigen kallar, finns det ingen bättre plats att börja hos än Börjessons ATV. Vi är stolta över att presentera – Trädgårdsyra, en dag dedikerad helt till dig och din trädgård.

 

📅 Datum: Torsdag, 18 april

🕗 Tid: 10:00 - 17:00

📍 Plats: Börjessons ATV, Sandbergsvägen 4, Alingsås

 

Dagen bjuder på:

 

Unika Erbjudanden: Missa inte chansen att förnya din trädgårdsutrustning med våra specialpriser på utvalda produkter för din trädgård. Dessutom erbjuder vi rabatterat pris på vår Aspen-pump med 2-takt och 4-taktsbensin – perfekt för att hålla dina maskiner i toppskick!

 

Grillad Korv: Vi bjuder alla våra besökare på grillad korv. Kom och njut av en trevlig stund med oss medan du utforskar vårt breda sortiment.

 

På Börjessons ATV erbjuder vi produkter av högsta kvalitet, från välkända varumärken som Stihl och Husqvarna, för att säkerställa att ditt arbete i trädgården blir både effektivt och njutbart.

 

Spara datumet och gör dig redo för en dag fylld med fantastiska erbjudanden, nyttig kunskap och trevlig samvaro. Oavsett om du är en erfaren trädgårdsmästare eller bara ser fram emot att spendera mer tid utomhus, har vi något för dig.

 

Vi ser fram emot att välkomna dig till en inspirerande dag på Börjessons ATV. Låt oss tillsammans kickstarta trädgårdssäsongen!