Hos Börjessons ATV finner ni allt för ett roligt och aktivt uteliv. Välkommen Ut! 

Ni finner ett brett sortiment av 4-hjulingar, 3-hjulingar, båtar, vattenskotrar, släpkärror, båttrailer samt en skog och trädgårdsavdelning.

Börjessons ATV startade hösten 2002 och då som en avdelning på Börjessons Bil i Alingsås. Företaget växte successivt och 2007 ombildades bolaget till ett eget aktiebolag med Börjessons Bil i Alingsås som vårt moderbolag.

2011 Flyttade vi till egna lokaler i Alingsås och samma år förvärvades JKM Marin i Alingsås för att bredda vårat sortiment med marint.

2015 flyttade vi till nya häftiga lokaler ihop med Börjessons bil, en lokal på totalt 16,500 m2 där ni även finner Audi, VW, Skoda, SEAT, CUPRA, Däckavd, Dekra bilprovning.

2017 Förvärvades Alingsås Marin & Maskin AB för att bredda vår verksamhet med en skog och trädgårdsavdelning. 2019 flyttade dom in i våra lokaler och är i dag sammanslagna i ett och samma bolag och vi har en av Sveriges modernaste Huskvarna butik.

2018 Köptes en grannfastighet på 2000 m2 som fungerar som ett lager och logistikcenter och vi har vinterförvaring av båtar i vissa delar.

Börjessons ATV är idag en av nordens största ATV-handlare och vi har alltid ett eget lager på över 150 st nya och begagnade fyrhjulingar.

I vår verkstad möter ni ett starkt och rutinerat verkstadsteam som tillsammans har en bred spetskompetens för alla våra varumärken.

Hos oss kan du känna trygghet genom hela ditt fordonsägande. Vi arbetar alltid för att du ska få bästa möjliga service och bli bemött av personal med hög kompetens, oavsett vilket ärende du har hos oss.

Affärsidé

Börjessons ATV är en värdeskapande representant för Polaris, Can Am , Suzuki, CF Moto, Anytec, Sting, Micore, Honda Utombordare, Mercury, Suzuki Utombordare, Suzumar, Kranman, Avesta vagnen, Can Am Spyder / Ryker, Fogelsta , Husqvarna , Sthil samt försäljning av begagnade fordon.

Vi vänder oss till dig som föredrar ett professionellt, högkvalitativt, tryggt och bekvämt omhändertagande av dig och ditt fordon. Det gör vi genom att erbjuda helhetslösningar - allt för att ditt ägande ska bli så enkelt och prisvärt som möjligt. Vi erbjuder dig också förmånlig finansiering av produkter och tjänster.

Vi förstår att det är din upplevelse hos oss som avgör om vi har lyckats.

Mission

Vi ser det som vår viktigaste uppgift att göra ditt besök hos oss till en positiv upplevelse.

Vision

Vi är modiga nog att förena tradition och framåtanda, så att vi tillsammans kan skapa framtidens företag.

Passion

Vi gillar både små och stora fordon och vi vill bidra till att våra kunder gör detsamma. Inget kan göra oss mer stolta än det förtroende våra kunder ger oss - och vi vet att vi måste förtjäna det.

 

Varmt Välkommen till oss och besökt vår modena och häftiga butik.