Robotdag hos Börjessons ATV – Gör gräsmatteskötseln Automatiserad!

Robotdag hos Börjessons ATV – Gör gräsmatteskötseln Automatiserad!

 

Gör din trädgård till den bästa mötesplatsen i sommar med hjälp av våra robotgräsklippare! Börjessons ATV bjuder in till en exklusiv Robotdag!

 

📅 Datum: Lördag, 20 april

🕙 Tid: 10:00 - 15:00

📍 Plats: Börjessons ATV, Sandbergsvägen 4, Alingsås

 

Upplev följande på Robotdagen:

 

Specialerbjudanden på Robotklippare: Drömmer du om en perfekt klippt gräsmatta utan ansträngning? Våra erbjudanden gör drömmen till verklighet. Välj bland ledande varumärken och hitta den perfekta robotklipparen som passar just din trädgård.

 

Grillad Korv: För att göra dagen ännu bättre bjuder vi på grillad korv. Kom och njut av god mat och trevligt sällskap medan du upptäcker allt om robotgräsklippare.

 

Ponnyridning för de Yngre: Medan du tar en titt på våra erbjudanden kan de yngre besökarna njuta av ponnyridning. En perfekt familjedag utlovas!

 

Provkörning av ATV: Vi erbjuder provkörning av fyrhjulingar för alla som vill känna på hur det är att hantera dessa praktiska och kraftfulla maskiner.

 

På Börjessons ATV tror vi att en vacker och välskött trädgård är nyckeln till somrigt välmående. Med våra robotgräsklippare blir trädgårdsskötsel inte bara enklare, utan också mer tidseffektivt, så att du kan tillbringa mer tid med familj och vänner i din oas.

 

Spara datumet och besök oss för en upplevelserik dag där du kan ta del av de senaste innovationerna inom trädgårdsskötsel, njuta av familjevänliga aktiviteter och, inte minst, hitta den perfekta robotgräsklipparen för din trädgård.

 

Vi ser fram emot att välkomna dig och din familj till en dag fylld med erbjudanden och roliga aktiviteter. Gör din trädgård till den pratsamma platsen denna sommar med hjälp från oss på Börjessons ATV.